Testa mobilguiden på Medeltidsmarknaden

 

Testa framtidens karta! Med hjälp av Medeltidsmarknadens AR-guide hittar du evenemangspunkterna, programmet och annan allmän information genom förstärkt verklighet. Guiden fungerar, då du öppnar sidan http://keskiaikaisetmarkkinat.fi/opas/ med en mobil apparat.

 

Guiden kräver inte att du laddar ner en särskild applikation, utan den fungerar i mobilens webbläsare. Du kan vinna ett presentkort till Food Walk genom att ge feedback på guiden, om hur bra den fungerar eller om själva evenemanget!

 

Mobilguiden har förverkligats av Panic Marketing Oy. Guiden är en del av projektet Opastamisen ekosysteemi (Guidandets ekosystem), där Helsingfors, Tammerfors och Åbo utvecklar guidningar i samarbete med företag och olika samarbetspartners genom en delad innovationsplattform. Projektets medarbetare i Åbo är Turku Science Park Oy, Åbo stad och Turun ammattikorkeakoulu Oy (Åbo yrkeshögskola).