Medeltidsmarknaden söker försäljare!

Är du intresserad av en försäljningsplats på marknaden nästa sommar? Vi arrangerar en jury som väljer vilka produkter som får säljas på marknaden. Du har även möjlighet att sända in din ansökan och dina produktprover, så att de är tillgängliga för juryn senast 20.3.2018.

Medeltidsmarknaden arrangeras nästa gång 28.6–1.7.2018. På Gamla Stortorget, det medeltida Åbos hjärta, skapas ett marknadsevenemang för hela familjen, där inhemska och utländska försäljare säljer hantverksprodukter och medeltida läckerheter.

Det är viktigt, att produkterna både till tillverkningssätt och material passar medeltida anda. Vi uppskattar klara och tydliga produkthelheter och genuint hantverk av naturmaterial. Den medeltida linjen ska beaktas vid evenemanget, dvs. i fråga om allt från produkt till förpackning, försäljningsståndets dekoration och försäljarnas klädsel.

Tilläggsinformation:

Meri Vuohu
Produktionsassistent / ansvarig för försäljarna
tfn 040 132 9993
meri@keskiaikaisetmarkkinat.fi

Turun Suurtorin keskiaika ry
Gamla Stortorget 3
20500 Åbo