På barnens aktivitetsgård upplevs den roliga medeltiden

På Medeltidsmarknadens aktivitetsgård för barn arrangeras fyra dagar av lek, spel, dans och berättelser. Familjens minsta trivs i den glada medeltida musiklekskolan och för litet större barn erbjuds WarusSeppäin kiltas spännande fäktningsuppvisningar. Cirkusens lustiga narrar uppträder med trix och roar garanterat folk i alla åldrar!

 

På lördag och söndag kl. 15.00 tas vi med i berättelsernas sagolika värld, då historieberättaren Anna-Maria Toivonen berättar om sina makalösa resor. Hon har rest i vättars och alfers världar, följt med hur modiga och smarta barn klarat sig ur jättens klor och fört sagorna vidare i sina fickor att berättas åt alla och envar. 

 

Åbo medeltidssällskap Unikankares förtjusande dansuppvisningar leder oss i medeltidens piruetter på torsdag och fredag kl. 17.15 och 19.15. Dessutom hittar du söta lamm, en medeltida karusell och lek- och spelredskap samt de populära Prinsess- och Riddarskolorna på barnens aktivitetsgård varje dag under marknaden.

 

Välkommen med och leka!

 

 

Program och tidtabell för barnens aktivitetsgård ser du här.